Открития синус лифт (страничен достъп), представлява повдигане на пода, мембраната на горночелюстния синус. Това е процедура, която се прави често при поставяне на импланти, поради недостатъчно костен обем.

Между синусната лигавица и горночелюстната кост ще поставим костна присадка от изкуствена кост смесена с вашата и обогатена с CGF , която след няколко месеца се интегрира или замества след резорбция с плътна и здрава кост.

Поставянето на имплантите обикновено се извършва в същото посещение. Опрацията е абсолютно безболезнена и се извършва с локална и рядко с обща упойка. Добрата техника и материали в комбинация с дългогодишният ни опит в областта на имплантологията, повдигането на синусната мембрана и костните присадки е гарнция за успех и красиви усмивки.

Закрития синус лифт е друга процедура за повдигане на мембраната на синуса и увеличаване на височината костта на алвеоларния гребен на горната челюст за поставяне на по-дълги и стабилни импланти при липса на зъби.

Постига се като се прави малка дупка в алвеоларния гребен и през нея се поставя кост и после имплант.  Извършва се под локална упойка.

Повдигането на мембраната на синуса може да се извърши и чрез вода (хидродинамично повдигане). Изключително безопасен и надежден метод.

Оперцията е с много висок процент на успеваемост.

В клиниката разполагаме с най- новите технологии и иновативни решения за възстановим очарователната ви усмивка.

Copyright © 2017 MP Dent